Beneficii din cadrul unui hotel de 3 stele București

Fiind un stabiliment care oferă servicii de cazare contra cost și de regulă pentru perioade scurte de timp hotelurile trebuie să stea la dispoziție cu cele mai atractive servicii pentru dumneavoastră.  Adesea sunt oferite clienților și alte servicii cum sunt cele de restaurant sau săli pentru evenimente și conferințe.

În funcție de gradul de confort și serviciile oferite s-a creeat o clasificare a hotelurilor. Această clasificare nu este aceeași pentru fiecare țară fiind marcate astfel hotelurile cele mai austere până la cele mai luxoase.

Dacă în alte țări sunt marcate prin litere (de la E la A), prin clase (de la clasa a patra până la clasa întâi),  la noi în țară hotelurile sunt delimitate prin stele ( de la 1 la 5 stele). Excepție fac unele hoteluri din Dubai cărora li se atribuie 7 stele în urma serviciilor de înaltă calitate pe care le oferă.

hotelFie că alegeți să vă cazați la un hotel de o stea, două, trei,  patru sau cinci stele trebuie să știți ce vă poate oferi fiecare dinte ele. În cazul în care alegeți un hotel de 3 stele București, trebuie să știți că acest tip de  hotel are un standard ridicat. Toate camerele dispun de baie proprie, telefon, TV, lenjeria de pat se înlocuiește în fiecare zi. Dimensiunile paturilor de tip single au dimensiuni de 90 x 200 cm iar cele duble de 140 x 200 cm. Aceste paturi sunt dotate cu noptiere iar pe fiecare noptieră trebuie să fie așezate veioze. Nu trebuie să lipsească biroul, cuierul, oglinda pe perete, luminile pe plafon și masa de cafea.

Camera care deține un singur pat trebuie  să aibă o dimensiune de 10 mp, cea cu 2 paturi de 14 mp iar cea cu 3 paturi de 14 mp.

Printre facilități se numără și următoarele: hotelul trebuie să aibă o intrare separată spre recepție sau restaurant pentru oaspeți, aprovizionarea va trebui făcută pe o cale separată. Serviciile speciale pentru persoanele cu dizabilități deasemeni trebuie să se afle pe lista de servicii ale unui hotel de 3 stele București. Oaspeții trebuie să beneficieze de parcare iar stația de taxi trebuie să fie la o distanță de 100 de metri față de locul unde se află hotelul.

În cazul în care hotelul este structurat pe mai mult de 3 etaje acesta trebuie să dețină lift iar în clădire trebuie să funcționeze un sistem de ventilație. Apa caldă și apa rece trebuie să fie curente.

În ceea ce privește serviciul de room service acesta trebuie să fie disponibil până la ora 22:00, trebuie să existe o cameră pentru depozitarea bagajelor, spălătorie, sală pentru organizat conferințe și servicii de schimb valutar.

Referitor la personalul de la recepție, acesta trebuie să fie unul bine pregătit deținând studii superioare de specialitate.  Nici restul personalului nu trebuie să fie mai slab pregătit întrucât clienții trebuie să aibă parte de cele mai bune și calitative servicii pe care oricând le mai pot solicita.

Dacă decizia de vă caza într-un hotel de 3 stele București este deja luată vă recomandăm să aruncați o privire aici și să vedeți care sunt serviciile de care puteți beneficia.