Cand ar trebui sa apelam la tehnica pe baza de oxigen hiperbaric din Bucuresti?

Un ten sanatos si ingrijit corespunzator este cel mai frumos, iar preventia este calea cea mai sigura de a ne mentine tinere.

Inca de la aparitia primelor riduri faciale, nu ar trebui sa stam pe ganduri si sa incercam sa le eliminam cat mai repede. Utilizarea cremelor antirid este benefica, insa nu se compara cu metodele profesionale de tratament.

Terapia bazata pe oxigen hiperbaric este considerata a fi o inovatie in domeniul cosmetic, avand o larga raspandire in toate saloanele din lume.

Oxigenul este cunoscut drept un elixir al tineretii, deoarece proprietatile sale stimuleaza activitatea celulara, ceea ce inseamna ca intreg organismul nostru functioneaza mult mai bine.

Desi multe dintre noi credem ca tehnica pe baza de oxigen hiperbaric din Bucuresti este dureroasa, este bine de stiut ca acest lucru este fals. Vorbim de o metoda non-invaziva, deci nu se folosesc deloc ace.

Portrait of a young girl enjoying a healthy skin treatment at a spa resort.

Sa nu uitam de faptul ca acest tratament nu prezinta nici un fel de efecte secundare, deci nu riscam absolut nimic. Din contra, observam unele schimbari majore in ceea ce priveste aspectul chipului nostru.

Daca ne intrebam cand ar trebui sa incepem acest tratament, ei bine, el se adreseaza tuturor femeilor, nu doar celor care vor sa scape de riduri, deoarece el are mult mai multe roluri.

Mai exact, se poate personaliza in functie de tipul de ten si de afectiunile acestuia. Spre exemplu, vorbim de tratament anti-acnee, anti-imbatranire, anti-oxidant, pentru revitalizare, lifting si fermitate.

Pe durata sedintelor de oxigen hiperbaric din Bucuresti vom resimti o senzatie reconfortanta, iar tenul nostru va fi hidratat in profunzime.

Unele metode invazive pot sa aiba efecte nedorite, iar tenul se irita foarte tare si capata un aspect rosiatic. In aceasta situatie, nu ne ramane decat sa optam pentru un tratament cu oxigen, care calmeaza tesuturile si grabeste vindecarea lor.

Fluxul continuu de oxigen, ce este difuzat in tesuturile pielii cu ajutorul unui dispozitiv special, stimuleaza producerea de colagen si elastina. Aceste doua substante au un rol foarte important, prevenind imbatranirea prematura a fetei noastre.

Injectiile pe baza de botox si acid hialuronic sunt dureroase si nu asigura rezultatul dorit decat pe o perioada de timp limitata.

Fiecare tip de ten are particularitatile sale, iar inainte de inceperea sedintelor de tratament se face o analiza, pentru a vedea care sunt problemele cu care se confrunta tenul. Mai apoi, se va decide care sunt substantele ce se introduc in piele odata cu oxigenul hiperbaric. Vorbim despre vitaminele A, E, C, diversi antioxidanti, colagen, dar si tonifiante adaptate nevoilor tenului.

In medie, o sedinta de tratament are o durata cuprinsa intre 60 si 70 de minute, iar numarul acestora este stabilit de catre medicul dermatolog, in functie de starea in care se afla tenul nostru.

Concluzionand, tratamentul cu oxigen este o metoda eficienta ce se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, datorita numeroaselor proprietati pe care le are. Un chip luminos si plin de vitalitate este tot ceea ce avem nevoie pentru a ne simti cat mai bine in pielea noastra si a avea incredere in noi.