Cat de importante sunt invitatiile de botez?

Fie ca organizam o nunta sau o petrecere de botez, nu putem exclude achizitionarea unor invitatii potrivite, care sa ne defineasca stilul.

Inainte de a ne gandi la modelul pe care invitatia sa il aiba, ar trebui sa stabilim si tematica petrecerii.

Daca botezul este planificat intr-un stil cat mai elegant, atunci si invitatiile trebuie sa aiba un design inedit si rafinat.

Totusi, cand vine vorba de botez, tindem sa alegem teme cat mai colorate, avand drept sursa de inspiratie minunata lume a povestilor.

Sa nu uitam ca invitatiile botez sunt inmanate personal fiecarei persoane ce ne dorim sa ne fie alaturi, deci trebuie sa fie cat mai creative.

Se prefera tonurile calde, nuante subtile de crem, roz pudra, auriu sau albastru deschis, pentru ca toate acestea simbolizeaza o stare de fericire si implinire.

Desi ne plac si tonurile mai inchise, pe care le consideram elegante, ar trebui sa le evitam, cand vine vorba de designul invitatiilor.

Si forma acestora este importanta, iar aici observam o varietate de modele, de la forma clasica dreptunghiulara, pana la forme moderne.

Spre exemplu, forma invitatiei poate fi de inimioara, de figurina Disney sau de orice alt obiect decorativ interesant.

Pe langa invitatiile propriu-zise, va trebui sa procuram si un set de plicuri, in care sa le introducem.

Si textul joaca un rol esential, deci trebuie sa ne gandim din timp ce mesaj vrem sa imprimam pe invitatii.

Daca optam pentru o nuanta deschisa a invitatiei, atunci scrisul trebuie sa aiba o culoare mai inchisa, pentru a fi cat mai vizibil.

Ne dorim ca invitatii sa inteleaga exact la ce ora si in ce locatie va avea loc petrecerea, pentru a evita eventualele confuzii.

Formularea trebuie sa fie cat mai formala, dar sa pastreze totusi o nota vesela si cat mai inspirata.

Avem deseori tendinta sa adaugam mult prea multe fraze, ceea ce este total gresit. Un text cat mai simplu va fi suficient, important este sa precizam informatiile de mare importanta.

Pe invitatiile botez se noteaza, de fiecare data, numerele de telefon la care participantii isi pot confirma prezenta. Nu trebuie sa omitem, in nici un caz, acest aspect, pentru ca totul sa fie ca la carte.

De cele mai multe ori, elementele de papetarie au la baza diferite tipuri de carton. Ideal ar fi sa alegem doar produse de o calitate superioara, care sa nu se deterioreze si sa poata fi pastrate drept amintire, o perioada de timp indelungata.

Mediul online se dovedeste a fi un adevarat instrument de cautare, deci vorbim despre o platforma unde gasim tot ce avem nevoie, inclusiv invitatii pentru evenimentele speciale din viata noastra.

Prin intermediul invitatiilor, putem sa ii anuntam pe toti cei dragi de fericitul eveniment din familia noastra. Nasterea unui copil nu poate fi decat un adevarat prilej de sarbatoare, fiind o binecuvantare pentru parinti.

Concluzionand, invitatiile sunt de nelipsit in cadrul unui eveniment de mare anvergura, cum este si botezul. De aceea, trebuie sa ne gandim din timp pentru ce model vrem sa optam, pentru a ne asigura ca am facut cea mai buna alegere.