Cum sa te imbraci simplu, dar cu bun-gust

Tinuta este foarte importanta pentru o femeie. De fapt, mare parte din timpul in care se pregateste sa mearga undeva este petrecut prin orientarea in sifonier pentru a-si compune tinuta. Obsesia pentru felul cum arata le face sa petreaca ore intregi alegand haine, compunand tinute, gandind si regandind tinute intregi pentru ocazii care poate nu vin niciodata. Plictiseala nu apare niciodata cand vine vorba de haine.

imbracaminteFemeile trebuie sa afle si sa inteleaga faptul ca pot sa se imbrace simplu, dar cu bun-gust oricum. Nu le trebuie mii de haine si de accesorii pentru a arata bine. Trebuie doar sa stie sa isi asorteze si compuna in mod frumos tinutele din haine obisnuite. O idee poate salva o tinuta sau poate transforma una banala intr-una stralucitoare.

Desi unele femei cred ca simplitatea inseamna obsinuit, nimic iesit din comun, deci plictisitor, realitatea nu este chiar asa. Poti crea o tinuta care sa dea pe spate oamenii care te vad doar combinand cateva elemente aparent simple si care se imbina fara mari probleme. Cand vine vorba de un job in videochatul din Constanta tinuta de la primul interviu este foarte importanta.

Mai multe culori in aceeasi tinuta nu inseamna neaparat o impresie care te da pe spate. Poate inseamna inadecvat si tipator. Nu este recomandat sa porti nici multe accesorii. Cel mai bine este sa iti alegi una sau doua culori pe care sa iti formezi stilul personal si fiecare tinuta. De asemenea in cazul bijuteriilor este vorba de acelasi lucru. Daca porti o bratara si un lantisor, probabil ca inca doua inele ostentative pe mana nu ar da bine. Cat mai putin inseamna de fapt mai mult.

Un stil minimalist inseamna tinute simple, culori monocrome, iar accesoriile sunt finute, delicate, nu iti scot ochii cu stralucirea lor. Potrivind bijuterii si piese care se potrivesc in mod cromatic vei crea o tinuta de efect, chiar daca pare simpla.

Alb si negru nu inseamna plictisitor sau demodat. De fapt, este singura combinatie de culori care nu se va demoda niciodata. Este de preferat sa o porti cat mai des mai ales daca ai un job in videochatul din Constanta unde trebuie sa apari mereu eleganta, fara sa devii ostentativa.

Pentru a avea un stil care se remarca este bine sa iti cumperi doar ceea ce iti place, nu orice este la moda. Tendintele si trendurile se schimba, iar unele nu sunt chiar pe placul tau sau al tuturora. De aceea este bine sa nu te ia valul si sa iti cumperi lucruri pe care de fapt nu le placi si pe care nu o sa le imbraci niciodata.

Iti poti crea variante de tinute din cateva piese pe care sa le imbini cu altele care sunt la moda. Exista haine pe care le poti integra in orice tinuta sau in jurul carora iti poti crea o tinuta. Trebuie doar sa ai ceva timp sa iti definesti stilul si sa arunci din sifonier tot ce nu ti trebuie sau ce nu mai poti purta.