Îmbunătățirea unui apartament cu două camere | La taclale

Apartamentul de două camere, cu o suprafață de 65 de metri pătrați, a fost reamenajat pentru a răspunde cerințelor unei familii de trei persoane, dorindu-se o locuință confortabilă pentru o perioadă de patru ani, urmând ca mai apoi să devină locuința tânărului din familie. Proiectul de reamenajare a fost realizat de echipa de la biroul La taclale Design, având în vedere dorințele proprietarilor pentru un interior tineresc, luminos și cald.
Bucătăria a fost regândită pentru un aspect mai compact și o mai bună organizare, iar mobilierul a fost conceput pe comandă fără mânere vizibile. Combinația de nuanțe deschise și un blat similar lemnului au contribuit la crearea unei atmosfere plăcute și vizual aerisite.
Locul de luat masa a fost personalizat prin adăugarea unei structuri din gips-carton și riflaje din PAL, care au oferit și spațiu de depozitare. Livingul a fost reorganizat astfel încât canapeaua să devină punct central, iar adăugarea unei nuanțe intense de galben a creat o atmosfera veselă.
Holul de la intrare a fost transformat într-un dressing spațios, iar dormitorul a fost gândit ca o cameră de tineret multifuncțională, care să ofere atât spațiu de lucru, cât și de relaxare.
Baia a fost complet renovată, înlocuindu-se căderea de baie cu o zonă de duș cu panou din sticlă industrială. Toate aceste modificări au creat un interior modern, luminos și personalizat, care să corespundă perfect cerințelor și aspirațiilor familiei. Mai multe detalii sunt prezentate și într-un material video postat pe canalul de YouTube al designerului La taclale.

adelaparvu.com