Am simtit nevoia de o schimbare si am apelat la proiecte online

Cred ca toata lumea trece macar o data la ceva timp simte nevoia sa schimbe cateva lucruri din viata lor. Asta mi s-a intamplat si mie acum cateva luni, atunci cand am realizat ca locul pe care eu il numeam casa nu ma reprezenta deloc si nu era un loc care sa imi acopere toate nevoile mele. Asa ca m-am hotarat sa schimb cate ceva..

A fost bine ca am avut initiativa, ca de acolo pana la a ajunge sa realizez ceva credeam eu ca nu mai e asa mult. Insa nu e atat de usor pe cum pare. In primul rand noi, ca si oameni care nu lucreaza in domeniu, nu suntem profesionalisti, nu avemm cum sa stim cum sa combinam culorile, materialele sau formele. Poate doar daca le potrivim asa cum ni se pare noua ca arata bine, insa in realitate poate nu se potrivesc deloc.

blueprints-89477In orice caz, am inceput cu bucataria deoarece este locul unde imi place sa-mi petrec cel mai mult timp, gatind pentru familie si luand masa cu ei. Consider ca este cam singurul loc in care suntem toti, impreuna facand ceva. De aceea consider ca trebuie sa aiba o nota personala care sa faca atmosfera cat mai calda, sa fie locul unde familia mea se simte bine, impreuna. M-am documentat pe internet, prin reviste de specialitate, am umblat prin magazine de specialitate, in concluzie mi-am pierdut foarte mult timp, fara a rezolva nimic. Nu gaseam o mobile de bnucatarie care sa aiba tot ce-mi doresc, ma plictisisem de albul peretilor insa nu stiam ce culoare ar merge, iar un alt lucru care imi dadea batai de cap era ca nu-mi gaseam un stil propriu, nu stiam prea bine nici eu ce-mi doresc.

Cam acelasi lucru s-a intamplat si in cazul dormitorului, locul unde imi placea sa ma relaxes, insa culorile care le avusem pana atunci ma tensionau mai tare si nu-mi placea deloc atmosfera in locul in care ar fi trebuit sa scap de tensiune si de stres. Acelasi lucru, m-am interesat de ce se poarta, insa nu am putut sa aplic asta si in cazul meu. Am pierdut mult timp incercand sa-mi dau seama cum ar  trebui sa arate casa care sa imi reprezinte familia si spiritual nostru, insa nu am avut niciun rezultat.

De asemenea am cautat pe internet proiecte de design interior si am gasit multe ce erau destul de ok, insa dinou nu erau cee ace trebuiau. Un motiv pentru care nu am vrut in prima faza sa apelez la un profesionist care m-ar fi putut scuti de atat de mult timp pierdut a fost pentru ca idea de a apela la un designer de interior mi se parea putin cam exagerata si nu credeam ca e atat de greu sa faci cateva schimbari in casa, in plus acest lucru imi suna cam pompos si putin cam scump, insa intr-un final am aflat ca acei bani in plus fac diferenta si te scutesc de mult prea mult timp pierdut si bataie de cap.

Intr-un final la recomandarea unei prietene, am apelat la o firma ce se ocupa cu proiecte de case, pe care am gasito pe internet. A fost de ajuns sa sun la numarul de telefon 0722 608 710, pe care l-am gasit pe site-ul lor si in cel mai scurt timp am avut un proiect personalizat, care a avut rezultate spectaculoase.