Geamul Dual Protect

Este posibil sa cautati si dumneavoastra informatii despre geamul dual protect, mai ales in cazul in care urmeaza sa achizitionati sisteme termopan pentru locuinta, sau pentru alt tip de imobil. Din acest motiv, in cele ce urmeaza va vom prezenta cateva dete despre acest tip de geam, si mai apoi, veti sti de ce este indicat sa optati pentru el, in momentul in care veti achizitiona ferestre termopan. In primul rand despre un geam dual protect, putem spune ca este un geam din sticla plana, ce are pe o fara a sticlei o pelicula transparente, si foarte subtire. Aceasta pelicula este cea care poate asigura o izolare termica excelenta, si o transmisie ridicata pentru lumica in proportie de 66 %. De asemenea, acest tip de geam poate oferi si protectie impotriva energiei solare, deoarece doar 42 % din energia solara poate patrunde prin aceasta sticla. Astfel, cu cat acest coeficient este mai mare cu atat un geam poate permite patrunderea unei cantitati mai mari de lumina, ceea ce inseamna ca pot fi facute unele economii destul de mari in ceea ce priveste cheltuielile pentru iluminat.

windows-554603Despre acest tip de geam, putem adauga ca este potrivit pentru orice anotimp, si poate avea proprietati de izolare termica, si de transmisie a luminii. Totodata, geamul de acest tip poate prezenta unele avantaje si beneficii destul de importante atat pe timpul iernii, cat si pe timpul verii. In ceea ce priveste anotimpul rece, putem adauga ca geamul dual protect poate oferi o izolatie termica ideala, mult mai ridicata decat o fereastra obisnuita din termopan. Totodata, poate oferi si protectie pentru mediu, iar acest lucru este posibil prin reducerea emisiei de gaz cu efect de sera. Geamurile dual protect sunt ideale pe perioada anotimpului rece si pentru faptul ca poate reduce semnificativ efectul de condens, mai ales pe partea interioara a acestuia.

Pe perioada anotimpului cald, geamul dual protect este ideal pentru protectia solara, si este cat se poate de potrivit din acest punct de vedere, deoarece poate ameliora considerabil confortul de la interior, deoarece va fi mereu mentinuta o temperatura agreabila. Totodata, pe perioada verii acest geam, poate ajuta si la reducerea cheltuielilor pentru utilizarea unui sistem de aer conditionat. De asemenea, intretinerea pentru acest tip de geam este una cat se poate de facila, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa depuneti un efort prea mare din acest punct de vedere. Intimitatea si confortul termic va fi mereu la ea acasa, iar acest lucru inseamna ca va veti simti mereu confortabil la interior, atunci cand veti avea ferestre si geamuri de acest tip. Multe persoane iau in calcul posibilitatea de a achizitiona un geam dual protect si ferestre de acest tip pentru un confort ideal la interior. Acelasi lucru l-am facut si eu, si era incantat mai ales de posibilitatea de a avea vara racoare la interior. Nu imi dispace nici ideea de a ma bucura de un confort termic ideal pe perioada iernii cand nu mai iese caldura din casa spre exterior. Acestea sunt principalele motive pentru care am optat pentru achizitionarea unui geam dual protect, si am facut acest lucru colaborand cu cei de la Amel Industry sunand la numarul 074.222.1399. Geamurile de acest tip sunt o metoda ideala pentru a crea confortul termic necesar in interiorul oricarei locuinta. Atunci cand veti lua legatura cu o companie din acest domeniu, este indicat sa cereti detalii si despre posibilitatea de a achizitiona geamuri de acest tip.