Boxpaletii cu grilaj, o metoda eficienta de depozitare!

Foarte multe persoane sunt in cautarea unor modalitati potrivite de depozitare, mai ales in cazul spatiilor comerciale.

Atunci cand vine vorba de transportul si stocarea marfii, siguranta si eficienta sunt cele doua trasaturi de baza ce trebuie sa caracterizeze boxpaletii.

In boxpaleti, produsele sunt pastrate corespunzator, nu exista riscul sa cada si sa se deterioreze.

Comparand boxpaletii rigizi cu cei tip grilaj, vom observa ca cei din urma sunt mai practici, deoarece se pot plia, ocupand mai putin spatiu.

Fiind recomandati pentru activitatile de productie, boxpaletii cu grilaj se utilizeaza si pentru transportul unor produse pe distante mari.

Grilajele se protejeaza de uzura prin vopsea sau zincare, fiind rezistente la coroziune datorita acestor metode eficiente.

In acest fel, boxpaletii se pot folosi atat in interior, cat si in exterior, ceea ce este un mare avantaj.

Adesea, firmele care activeaza in unele domenii ca logistica, industrie, comert, transport sunt in cautarea unor metode inovatoare de depozitare a marfurilor.

Pe cat de simpli sunt acesti boxpaleti, pe atat de utili s-au dovedit a fi pe parcursul timpului. Concret, acestia sunt paleti simpli carora li s-au adaugat pereti verticali, din grilaj metalic, pentru a le spori duritatea.

Sa nu uitam ca boxpletii pot fi asezati pe mai multe nivele, pana la aproximativ 5, ceea ce duce la optimizarea spatiului.

Este indicat sa nu se depaseasca limita de greutate, deoarece acestia se pot deteriora mai usor. Daca se intretind periodic, boxpaletii cu grilaj se pot folosi multa vreme, mentinandu-si caracteristicile functionale.

Tocmai prezenta grilajelor face ca marfa sa fie depozitata si transportata in conditii optime, nu exista riscul sa cada.

Pentru a ajunge cu usurinta la produsele puse in boxpaleti, acestia au intr-unul dintre peretii verticali un oblon care faciliteaza accesul.

In ceea ce priveste dimensiunile, majoritatea boxpaletilor au o dimensiune standard, atat lungime, cat si la latime.

Avand o forma asemanatoare paletilor, pot fi manipulati cu ajutorul motostivuitorului, ceea ce este un beneficiu.

Boxpaletii sunt conceputi pentru a putea fi utilizati pe majoritatea modalitatilor de transport, pe uscat, maritim si chiar aerian.

Pe piata exista o gama variata de boxpaleti, care se diferentiaza intre ei in functie de capacitate, materialul din care au fost realizati si design, ei pot fi cu pereti dubli sau cu ventilatie.

Boxpaletii se curata dupa fiecare utilizare, pentru a se mentine intr-o stare optima. Sa nu uitam de costurile de transport, care devin mai mici daca marfa este ambalata corespunzator, deoarece va fi mult mai usor de descarcat.

La boxpaletii metalici se pot adauga roti mici, fixe sau mobile, pentru a putea fi manevrati mult mai usor. Fabricarea acestora se face la cele mai inalte standarde tehnologice, de catre personalul specializat in confectii metalice industriale.

Concluzionand, functionalitatea boxpaletilor este diversa, acestia folosindu-se in foarte multe arii, cum ar fi industria farmaceutica, industria auto, logistica, industria alimentara, transport, productia de incaltaminte, etc. Asadar, putem spune ca sunt obiecte versatile si practice, care isi gasesc rol in orice situatie, facilitand totodata si munca persoanelor ce se ocupa de depozitarea si transportul diferitelor tipuri de produse.