Cauti o spalatorie de covoare in sectorul 3 Bucuresti?

Aici poti gasi detalii utile privind spalatoriile existente in acest sector! Avand o populatie de 342.541 de locuitori, sectorul 3 din partea estica a Bucurestiului va pune la dispozitie nenumarate firme destinte spalarii si curatarii covoarelor dumneavoastra.

De ce ar trebui sa apelam la serviciile de spalare si curatare a covoarelor?

Dupa cum se stie bine, covoarele ascund nenumarate bacterii, acarieni, par de animale, praf si alergeni. Acestea pot cauza nenumarate boli ca si astmul, rinita alergica, alergii, cefalee, tuse, iritatii. Daca doriti o experienta mai curata a aerului inspirat, va recomandam sa apelati la serviciile spalatoriilor de covoare din sectorul 3 Bucuresti!

Serviciile de spalatorie si curatorie a covoarelor sunt destinate tuturor locuitorilor bucuresteni din sectorul 3. Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati echipa care se va deplasa la domiciliu pentru a prelua covoarele. Aceasta va spala si va usca covoarele si mochetele in mod corespunzator. Tot procesul dureaza in medie 2 sau 3 zile lucratoare. Covoarele dumnevoastra vor fi fi livrate curate si parfumate. Majoritatea spalatoriilor de covoare au transportul asigurat, iar preturile sunt accesibile.

Acestea va ofera servicii de spalare a covoarelor dumneavoastra printr-o curatare mecanica cu ajutorul unui monodisc, utilizand un detergent special care produce spuma uscata, ce actioneaza in suspensie pentru a elimina mai usor praful, murdaria, petele si alergenii.

Spalatoria de covoare are ca obiectiv desprafuirea, spalarea, clatirea, scurgerea si uscarea covoarelor dumneavoastra prin servicii specializate de curatatorie. Curatarea se face in profunzime cu detergent si echipamente profesionale, iar uscarea se realizeaza rapid, indiferent de anotimpul in care ne aflam. Colectarea covoarelor se face de la domiciliul dumneavoastra, sau exista posibilitatea de a le aduce chiar dumneavoastra la sediu. Timpul de livrare poate fi de maxim 48 de ore.

La unele firme, pretul este de 7 lei pe metru patrat, indiferent de natura, numarul si dimensiunile covoarelor. La colectare, se va emite un bon fiscal in care sunt mentionate detaliile legate de colectare, livrare, numar de covoare, dar si detalii despre firma.

Spalatoria de covoare asigura depaslarea si curatarea profesionala a covoarelor cu ajutorul echipamentelor si a tehnologiei moderne. Aceasta dispune de desprafuitoare de covoare, de masini automate pe baza de detergent destinat oricarui tip de material care inlatura eficient murdaria si petele, centrifuga speciala pentru a stoarce imediat apa si dezumidificator pentru uscarea eficienta si rapida a covoarelor in spatii interioare. Unele firme de pe piata au urmatoarele preturi: preturile cu transport inclus sunt 12 roni pe metru patrat, iar costul fara transport este de 10 lei pe metru patrat. Timpul de curatare a covoarelor este de la 48 de ore pana la 72 si se respecta intreg procesul de curatare si uscare.

Pentru un aer mai curat, fara bacterii si alergeni care va pot afecta sanatatea, este recomandata spalarea si curatarea covoarelor dumneavoastra in mod profesional, cu produse adecvate. Apelati cu incredere la spalatoriile de covoare din sectorul 3 Bucuresti pentru a beneficia si de ofertele obtinute in urma fidelizarii clientilor.