Care sunt beneficiile spalatoriei de covoare?

Daca nu sunt curatate corespunzator, la timp, covoarele din locuinta ta pot adaposti alergeni, bacterii care pot cauza numeroase probleme de sanatate, precum dureri de cap, tuse, iritatii, oboseala sau dificultati respiratorii. Chiar daca acestea va ofera un camin mai calduros, daca nu sunt spalate, ele pot atenta la sanatatea ta.

 Aspirarea frecventa si curatarea in profunzimea covorului este o solutie, dar daca nu folosesti detergentii corespunzatori, risti ca fibrele textile sa se rupa, bacteriile sa fie inca prezenta, iar efortul tau este inutil. De ce ar trebui sa apelam la o spalatorie de covoare?

In primul rand, daca apelezi la o echipa profesionala de curatare si de spalare a covoarelor, te vei bucura de flexibilitatea, stralucirea si prospetimea unui covor ca si nou. Spalarea covoarelor se va realiza cu utilaje profesioanale, apa curate si detergenti adaptati tipului de fibra, centrifuge pentru stoarcere, iar covoarele se vor usca in spatii interioare, special amenajate, care sunt prevazute cu dezumidificatoare speciale. In acest fel, vei scapa d bacterii, de mirosul neplacut, de murdarie, de parul animalelor de companie, de petele vechi sau noi, si nu in ultimul rand de bacteriile prezente care pot atenta la sanatatea familiei tale.

Care sunt etapele spalarii si curatarii in profunzime folosite de spalatoria profesionala de covoare?

Etapele curatarii sunt desprafuirea, spalarea, clatirea, scurgerea si uscarea covoarelor. Materialele utilizate sunt speciale, adaptate covorului tau, iar curatarea de realizeaza cu ajutorul echipamentului profesional. Bacteriile vor fi eliminate, datorita detergentului special, dar si temperaturii la care se vor usca covoarele, de 45 de grade Celsius. Aceasta temperatura optima, alaturi de dezumidificatoarele industrial elimina atat apa, cat si bacteriile, alergenii si acarienii din tesatura covorului tau.

Daca apelezi la o echipa profesionala de curatare si spalare a covoarelor, electricitatea static estet eliminata – aceasta este nociva in ceea ce priveste echipamentul electronic din casa ta.

De asemenea, sistemul de ventilatie folosit de echipe in procesul de curatare previne si aparitia mirosului neplacut, deoarece curatarea se realiaza in profunzime.

Majoritatea firmelor de spalatorie a covoarelor accepta plata in momentul livarii. Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la firma, iar echipa va veni, va prelua covorul si il vei primi in maxim 48 de ore acasa. Pentru a te bucura de prospetimea covorului tau, spalatoriile se bazeaza pe eficienta, seriozitate, profesionalism si siguranta.

Unele firme va ofera posibilitatea de a calcula online, pe site-ul lor, pretul acestui serviciu. Tot ce trebui sa facei este sa-l accesezi, sa completezi campurile ce include latima si lungimea covoarelor, si numarul acestora. Folosind operatia de inmultire, firma iti va genera pretul aferent. Fiind accesibile oricui, pretul este corespunzator si merita, daca dorresti sa te bucura de prospetimea unui covor ca si nou, fara alergeni, bacterii si acarieni. De asemenea, serviciul de ridicare si livrare este foarte apreciat de toti clientii.

Aplearea la o spalatorie de covoarereprezinta o metoda si o solutie de prelungire a vietii covoarelor tale. Te scuteste de efort, mai ales daca locuiesti la bloc si nu ai loc sau timp sa-l cureti corespunzator.

Echipa de specialisti folosesc tratamente special care nu ataca fibrele covorului, iar echipamentele profsionale curata in profunzime cu ajutorul detergentilor corespunzatori, iar riscul de a deteriora sau a nu scapa de bacterii este eliminat.