De ce este important sa folosesti un detergent pardoseli profesional?

Uneori, cumpararea unui produs de calitate reprezinta o adevarata provocare in zilele noastre, asa ca trebuie sa fii atent la mai multe aspecte.

Este greu sa gasesti un produs de incredere sau un produs care sa fie pe masura asteptarilor tale, asa ca atunci cand urmaresti o achizitie importante, este bine sa fii atent la toate detaliile.

Cand vine vorba de intretinerea unui restaurant, cafenea sau hotel, este clar ca trebuie sa investesti in produse de calitate care sa aduca un plus de eficienta.

Pardoseala este o componenta a incaperii foarte importanta care trebuie sa fie mentinuta cat mai curata, asa ca, de aceea, va fi nevoie sa investesti intr-un detergent pardoseli profesional, care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale.

Pardoselile nu sunt la fel de puternice transmitatoare ale virusului ca multe alte suprafete (manerele usilor, intrerupatoarele de lumina etc.), dar bacteriile de pe pardoseala se pot transmite care alte suprafete foarte usor. Oamenii pot ridica involuntar bacteriile de pe pardoseala in aer prin intermediul incaltamintei, virusul poate fi transmis pe carucioare si pe alte echipamente si orice este obiect ridicat de pe pardoseala poate fi contaminant foarte usor

Cea mai rapida, sigura si eficienta metoda de curatare a pardoselilor dure din spatiile comerciale, din spatiile de birouri si cele industriale este sa folosim un echipament de spalat aspirat. Acest articol analizeaza pe scurt motivele pentru care un echipament de spalat aspirat este metoda preferata de curatare, prezinta cele mai bune practici in utilizarea echipamentului si raspunde la cateva din intrebari comune despre curatarea pardoselilor pentru a putea preveni raspandirea COVID-19.

Care sunt avantajele folosirii unui detergent pardoseli profesional?

Igiena. Apa din galeata in care se curata mop-ul este curata, doar cand este utilizata prima data. Fiecare curatare ulterioara a mopului, adauga contaminanti in apa din recipient. Folosirea echipamentului de spalat aspirat este singura modalitate de a va garanta ca pe pardoseala nu ajung decat apa curata si substante chimice.

Eficienta spalarii. Spalatul traditional al pardoselilor folosind mopul nu elimina contaminantii de pe suprafata, ci doar ii raspandesc. Dupa masurarea contaminarii bacteriene pe mopurile folosite in spitale, un grup de cercetatori canadieni a concluzionat ca utilizarea mopurilor in curatenie este echivalenta cu „vopsirea zilnica a podelelor spitalului cu suspensii groase de micro organisme”. In schimb, folosind echipamentele de spalat aspirat, acestea curata si extrag murdaria foarte eficient, asigurandu-va ca sunt indeplinite standardele de curatenie.

Siguranta. Dupa spalatul traditional cu mop, podeaua ramane umeda, ducand la cresterea riscul de alunecare si de incidente de cadere. Prin trecerea unui echipament de spalat aspirat se realizeaza si o uscare a suprafetei, astfel incat pardoseala ramasa sa nu fie alunecoasa.

Productivitatea. Chiar daca spalatul traditional folosind mopul pare a fi un mod sigur si eficient de curatare a pardoselilor, acesta proces nu este si unul productiv. Echipamentele de spalat aspirat pot curata mai rapid decat cel spalatul traditional aceeasi suprafata, eliberand timpul de curatare pentru alte sarcini importante.

Avand in vedere toate aceste informatii, incepe si tu sa folosesti un detergent pardoseli profesional care sa iti aduca multe beneficii, care sa te ajute sa mentii incaperea restarantului, cafenelei sau hotelului cat mai curata. Pardoseala este un loc care aduna foarte multe bacterii, de aceea trebuie sa te ocupi de curatarea acesteia in mod constant.