participa la sondajul: ce vor românii de la casele lor?

## Locuri pentru români: ce fel de case ne dorim?

Sunt parte din grupul designerilor Asociației Române pentru Design și Inovație (ARDI) și noi ne-am propus să aflăm despre preferințele tale, adică ale concetățenilor noștri, să aflăm ce le place de fapt românilor. De ce vrem să aflăm acest lucru? Ca să avem niște date concrete și să venim cu propuneri care se potrivesc stilului nostru de viață, al românilor. Dacă există un stil scandinav, de ce nu ar exista și un stil românesc care să reflecte cultura noastră? M-aș bucura mult să contribui și tu la sondajul ARDI realizat în colaborare cu Izi Data, așa că te invit să răspunzi la chestionarul DE AICI până pe 10 noiembrie 2023. Prin extragere la sorți vom desemna 50 de câștigători, care vor beneficia de o consultație gratuită din partea designerilor de interior care fac parte din asociația ARDI. În asociație sunt înscriși 450 de designeri din șapte orașe ale țării București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Sibiu, Timișoara, Iași, dar câștigătorii ce vor fi desemnați pot fi de oriunde pentru că acum există și posibilitatea de consultație online. Vom publica lista câștigătorilor pe pagina de Facebook/ARDI până la finalul lunii noiembrie. Fă și tu parte din demersul nostru de afla ce fel de case ne dorim pentru noi românii! Pentru inspirație, am făcut o selecție de imagini cu variate amenajări realizate de către birouri de design interior de la noi. Sper să te inspire și pe tine!

### Sondajul ARDI – Importanța opiniilor tale

ARDI (Asociația Română pentru Design și Inovație) este o organizație dedicată promovării și dezvoltării designului în România. Cu membre și experți în design interior (dar și ăn grafic design, brandic design, design de produs), ARDI se angajează să inspire și să informeze publicul cu privire la importanța designului în viața cotidiană. ARDI este o organizație non-profit care reprezintă până acum 450 de membrii din șapte orașe ale țării (București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Sibiu, Timișoara), fiind în continuă creștere la nivel național.

Sondajul ARDI este realizat în colaborare cu IziData, iar chestionarul îl poți completa AICI până pe 10 noiembrie 2023. Mulțumesc în avans pentru aportul tău!

## Cum poți contribui?

Pentru a contribui la această inițiativă, trebuie să completezi chestionarul pus la dispozitie de ARDI în colaborare cu IziData. Toți cei care participă la sondaj urmează să fie incluși într-o tragere la sorți pentru a beneficia de o consultație gratuită din partea designerilor de interior care fac parte din asociația ARDI. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook/ARDI până la finalul lunii noiembrie.

## Inspiră-te cu câteva imagini

Participă și tu la Sondajul ARDI completând chestionarul din ACEST LINK. Aici vei găsi câteva imagini cu variate amenajări realizate de birourile de design interior. Acestea ar putea fi o sursă de inspirație pentru tine!

![Poza1](https://adelaparvu.com/wp-content/uploads/2023/10/adelaparvu.com-despre-sondaj-ARDI-in-foto-amenajare-design-biroul-441designstudio-3.jpg)
![Poza2](https://adelaparvu.com/wp-content/uploads/2023/10/adelaparvu.com-despre-Sondaj-ARDI-in-foro-amenajari-design-Miso-Architects-1.jpg)
![Poza3](https://adelaparvu.com/wp-content/uploads/2023/10/adelaparvu.com-despre-Sondaj-ARDI-in-foto-amenajare-design-Pure-Mess-Baie-Fotografii-de-Sabin-Prodan-2.jpg)
![Poza4](https://adelaparvu.com/wp-content/uploads/2023/10/adelaparvu.com-despre-sondaj-ARDI-in-foto-amenajare-design-biroul-441designstudio-1.jpg)
![Poza5](https://adelaparvu.com/wp-content/uploads/2023/10/adelaparvu.com-despre-Sondaj-ARDI-in-foro-amenajari-design-Miso-Architects-3.jpg)
![Poza6](https://adelaparvu.com/wp-content/uploads/2023/10/adelaparvu.com-despre-Sondaj-ARDI-in-foto-amenajare-design-Pure-Mess-Baie-Fotografii-de-Sabin-Prodan-1.jpg)
![Poza7](https://adelaparvu.com/wp-content/uploads/2023/10/adelaparvu.com-despre-sondaj-ARDI-in-foto-amenajare-design-biroul-441designstudio-2.jpg)
![Poza8](https://adelaparvu.com/wp-content/uploads/2023/10/adelaparvu.com-despre-Sondaj-ARDI-in-foro-amenajari-design-Miso-Architects-2.jpg)
![Poza9](https://adelaparvu.com/wp-content/uploads/2023/10/adelaparvu.com-despre-Sondaj-ARDI-in-foto-amenajare-design-Pure-Mess-Baie-Fotografii-de-Sabin-Prodan-3.jpg)

## Concluzie
Participă și tu la Sondajul ARDI completând chestionarul din ACEST LINK ACEST LINK. Acest sondaj are drept scop colectarea preferințelor românilor în ceea ce privește stilul și preferințele de amenajare a locuințelor. Prin completarea chestionarul, ai ocazia să devii unul dintre cei 50 de câștigători, care vor beneficia de o consultație gratuită din partea designerilor de interior care fac parte din asociația ARDI. Sondajul ARDI este realizat cu sprijinul IziData și urmează să ofere date concrete pentru a veni cu propuneri care se potrivesc stilului de viață al românilor. Nu rata ocazia să îți exprimi opiniile și preferințele privind chefiunea locuințelor!

adelaparvu.com