Remodeleaza-ti baia cu servicii de amenajari interioare Bucuresti

Daca sit u te-ai plictisit de baia ta, astazi iti aduc 8 lucruri pe care sa le schimbi care te vor face mai fericit cat ai clipi.

Ce trebuie sa stii ca daca apelezi la servicii de amenajari interioare Bucuresti, este ca nu este nevoie sa cheltuiesti o avere pentru a-ti schimba complet baia. Eu iti voi arata cum .

O baie amenajata de profesionisti iti va aduce ani intregi de confort si siguranta. Nu angaja amatory doar pentru ca costa mai putin. Din contra, daca costa prea putin trebuie sa ti se para suspect. Tocmai de aceea este de recomandat sa investeti acum intr-un meserias profesionist decat sa cheltui o avere pe reparatiile ce vor fi necesare dupa un amator.

Pastreaza-ti un buget pentru lucrurile neprevazute

Un procent de 10-15 % ar trebui sa fie surplusul bugetului tau pentru probleme neprevazute. De cele mai multe ori scurgerile nevazute de apa sunt cele care fac cele mai mari pagube. Tocmai pentru ca nu stii de ele, acestea se pot transforma intr-o cheltuiala suplimentara. De aceea este bine sa pui deoparte ceva mai multi bani.

Ascunde toaleta

Chiar daca baia nu este foarte mare, ea poate fi totusi, discreta. Ascunde toaleta in spatele unui perete deschis, sau chiar in spatele unul dulapior, pentru mai multa discretie. In plus, pentru cei pasionati, puteti folosi si peretii falsi vintage – acele panouri usoare din lemn.

Alege suprafetele potrivite

Nu doar ca podeaua si pereti vor da intreg aerul estetci al baii, insa acestia trebuie sa fie si functionali. Alege o gresie texturata pentru mai multa siguranta, fara pericolul de a aluneca, iar pentru pereti poti folosi placi mari, sau mici, in mosaic sau alte forme interesante, pentru un plus de stil.

Poti folosi placi de faianta si pentru blatul de langa chiuveta, pentru o nota de continuitate. Daca ti se pare prea simplu, atunci poti opta pentru un blat de quartz sau granit, pentru mai mult rafinament.

Investeste in dus

Oamenii au inceput sa isi dea seama cam cat de des fac, de fapt, baie si nu dus. Destul de rar de fapt. Asa ca daca si pentru tine este la fel de valabil, atunci poti investi intr-o cabina de dus de calitate. Ori poti sa separi spatiu de dus de restul baii cu ajutorul unui panou de sticla, daca iti place mai mult aceasta idee.

Ia in considerare economisirea apei

In loc de robineti normali, cere sfatul celor de la amenajari interioare Bucuresti care te pot indruma catre robinetii si perele de dus ce sunt economice si eficiente in acelasi timp.  Aceasta masura nu te va face doar mai prietenos cu natura, dar vas cade mult facture la apa curenta, din simplul motiv ca vei folosi mai putin apa, cu acelasi rezultat stralucitor.

amenajari-interioare-150x150Pastreaza loc langa chiuveta

Desi poate acum nu iti dai seama, cativa centrimetri in plus in jurul chiuvete de baie se pot dovedi extrem de folositori. Iar daca vrei sa adopti stilul dublu – cu doua chiuvete, pentru el si ea, atunci acest spatiu va fi chiar mai folositor.

Nu uita de iluminare si ventilatie

Umiditatea nu este potrivita pentru casa noastra. Poate incuraja aparitia mucegaiului si poate duce la boli serioase. Daca nu ai posibilitatea instalarii unei ferestre, atunci instaleaza un ventilator.

Lumina poate fi foarte folositare creand spatiu si dimensiune chiar si acolo unde nu este. Roaga specialistii de la amenajari interioare Bucuresti sa instaleze lumini sculpturale pentru un efect interesant.