9 moduri in care sa folosesti ceramica texturata de la EricaCeramica

Gresia si fainata texturata, in special cea cu texture naturala cum este cea de lemn, este din ce in ce mai cautata si in Suceava. Pentru a va diferentia de restul oamenilor care prefer acest tip de texturi, iti recomand astazi 10 moduri de a folosi acesta placi, pentru un mai mare efect ‘wow’.

  1. Os de peste

Acest tip de asezarea este unul foarte simplu si de efect, oriunde in casa voastra. Va adauga spatiu camerei, si va da un aer sofisticat si elegant, fara prea mult efort.

  1. Pe perete

VERSAILLESDe la casele exclusiviste pana la garsonierele mici, toate asele pot beneficia de acest tip de asezare. Rezerva-ti un perete in sufragerie sau in bucatarie pe care sa asezi aceste placi ceramice texturate de la EricaCeramica, si vei surprinde toti musafirii. Este un mod simplu de a adauga ceva mai mult stil spatiului de locuit si nici nu costa foarte mult.

  1. Asamblare tip parchet

Desi nu este la fel de populara ca asezarea normal, exista si persoane care vor sa aseze placile in aceeasi forma neliniara ca si parchetul. Se creeaza astfel linii discontinue ce dau impresia de mai mult spatiu si de haos controlat, lookul perfect pentru un apartament al unui cuplu urban.

  1. Alfresco

Desi noi folosim mai mult termenul de terasa sau pridvor, tot mai multi designeri se refera la spatiul destinat terasei sau balconului ca la spatiul de cinat in aer liber, de unde si denumirea alfresco –  la aer proaspat. Pentru a face din aceasta zona una extrem de placuta si eleganta, opteaza pentru placile texturate de la EricaCeramica. Vor rezista mult mai bine decat lemnul, da rai grija sa ceri consultantului placile pentru exterior care sunt create sa reziste la temperature extreme.

Vor da un aer de vacanta terasei tale si impreuna cu un mobilier adecvat, vor face din spatiul acesta un loc de relaxare.

  1. Podea de ranzitie

Tranzitia intre material poate fi destul de greu de fluidizat corect si fara denivelari. In special cand vine vorba de gresie si parchet, de exemplu, pentru ca acest lucru sa nu se intample,  foloseste in zonele de tranzitie dintre camera aceste placi texturate care vor imbina perfect atat lookul uscat al holului cat si rezistenta la apa a camerei de baie.

  1. Barul placat

Exista nenumarate beneficii ale folosirii ceramicii texturate in loc de lemn adevarat cand vine vorba de suprafetele de lucru cum este blatul de bucatarie sau blatul barului. Cateva dintre aceste beneficii sunt: igiena, rezistenta la zgarieturi, eficienta costului, nu necesita ingrijire speciala, este rezistenta la apa si rezista mult timp.

  1. Impletire

Aseaza placile perpendicular, precum sunt impletite nuielele din cosurile din salcie sau trestie. Poti folosi o singura culoare sau doua pentru un efect mai interesant.

  1. Combina si amesteca

Foloseste texturi si culori diferite pentru podele dar si pentru pereti. Imbina nuante maronii de gresie pentru a adauga profunzime si caracter unei camere simple.

  1. Fii creativ

Nu-ti fie frica sa combini doua texturi sau nuante diferite pentru a oferi un accent de culoare camerei de zi. Chiar si un simplu brau texturat in bucatarie poate fi suficent pentru o nota de elganta.