Casa devine acasa cu ferestre si usi

facade-616751_640Nu este nimic mai reconfortant decat sa stai in interiorul casei tale si sa te bucuri de o vedere superba cu soare cald stralucitor prin ferestrele si usile tale. Fie ca te gandesti la asta sau nu, ferestrele sunt unul dintre cele mai bune moduri de a te bucura de aerul liber si  te ajuta sa te conectezi cu casa ta, plus un nivel crescut de siguranta si securitate pentru exterior. Daca ai in vedere schimbarea ferestrelor curente sau sa iti proiectezi casa ta viitoare – uita-te la aceste 4 sfaturi utile pentru a alege dreptul de exterior fereastra stilul pentru casa ta.

  1. Alege ferestre care reflecta stilul arhitectural al casei tale

Toate casele au un stil de design arhitectural care le face unice și ferestrele trebuie sa fie alegerea care se potriveste cu aceasta estetica de design, acesta fiind primul pas in alegerea ferestrelor potrivite. Fie ca aveti o locuinta moderna si contemporana, care are ferestre din podea pana la tavan sau aveti o casa traditionala, trebuie sa montanti in forma de diamant clasic. Sa adere la stilul arhitectural al casei tale.

  1. Decide ce scop vor servi ferestrele

In timp ce functia de baza a ferestrelor este de a lasa lumina in interior,  ele pot servi, de asemenea, ca o ușa – ca geam de acces cu usi glisante intr-un pridvor de exemplu, sau pot fi fixate si  pozitionate ornamental doar pentru estetica. Ia in considerare ceea ce camerele ferestrelor vor servi si daca lumina este esentiala acolo, ca intr-un dormitor sau o camera de zi, sau se poate trai fara, intr-o camara, de exemplu. Ia in considerare utilizarea tuburilor solare care se extind de pe acoperis sau pe un perete lateral pentru a permite luminii  sa ajunga in spatii intunecate, daca o fereastra nu este fezabila.

  1. Montati rame sau ferestre colorate daca este cazul

In functie de culoarea si stilul de arhitectura al casei tale, poti opta pentru rame care dau culoare la exterior casei tale. Indiferent daca ai rame din lemn sau metal, uita-te la producatorii de ferestre care ofera culori fabricate si deja infuzat in materialul cadru. Daca decizi sa dai casei tale in exterior un makeover monteaza si rame tale, pune o vopsea profesionista ori cea mai buna vopsea de exterior si fa-ti o casa noua. Eu am avut noroc, am gasit repede la Efereste, pe strada Lct Gheorghe Negel 24, din sector 2 ferestre gata vopsite.

  1. Alegerea celei mai bune culori  pentru ramele ferestrelor tale.

Alegerea unei palete de culori de vopsea de exterior poate fi de multe ori o provocare. Uita-te la aerul liber si la casele invecinate pentru a obtine o idee de ce culori sunt existente. Alege o culoare pentru casa ta, si ia in considerare utilizarea aceleiasi culoari pe cadrele de ferestre. Multi aleg sa aiba o culoare la casa lor si doua culori de accent – unul pentru asieta lor de origine si una pentru ferestre, usi, si usa de garaj. Uita-te la vopstorie sau la centrul local de intretinere pentru palete de culori care sunt pre-alese pentru a economisi timp si salveaza-te de agonia de a alege!