Depozitare în hol și living când ai spațiu deschis | La taclale

## Cum sa iti organizezi casa cu idei creative de depozitare

Oricât de mare ar fi locuința ta, există un moment în care spațiile de depozitare par să nu mai fie suficiente. Acest lucru devine cu atât mai greu atunci când familia se mărește și locuința este configurată ca open space în zona de zi. Dar nu trebuie să te descurajezi, există soluții creative pentru această problemă.

### Cum am gândit designul interior pentru o familie cu copii și o bunică

Am aplicat soluții creative într-un apartament pentru a oferi mai multe spații de depozitare și a crea un mediu funcțional și plăcut. Prin reamenajare, am prevăzut un sas cu loc pentru pantofi imediat la intrarea în locuință și dulapuri pentru haine. În living, am amplasat locul de TV pe un perete cu fereastră, iar pe peretele initial dedicat televizorului am prevăzut un ansamblu de dulapuri.

### Idei creative de depozitare în hol și living

– Blocarea holului îngust cu dulapuri pentru pantofi și haine
– Extinderea stâlpului existent pentru a crea o zonă decorativă
– Folosirea culorilor și texturilor pentru a da un aspect jucăuș și plăcut
– Amplasarea unui loc de citit în fața ferestrei
– Crearea unui loc de depozitare sub formă de bancă în zona de luat masa
– Utilizarea spațiului pe verticală în bucătărie pentru mai multă depozitare

### Așadar, cum poți crea spații de depozitare inteligente în casa ta?

Gândindu-te la fiecare colțișor al casei și explozând la maxim spațiul disponibil. Poți folosi sasurile de la intrare pentru a ascunde pantofii și hainele, să folosești peretele cu fereastră pentru dulapuri și un loc de citit, să integrezi locuri de depozitare în mobilierul din living și să optimizezi bucătăria pentru un flux ergonomic în timpul gătitului.

### Concluzie

Cu puțină creativitate și atenție la detalii, poți transforma chiar și cea mai mică locuință într-un spațiu confortabil și bine organizat. Fiecare colțișor poate deveni un spațiu util de depozitare, iar fiecare alese de design poate fi optimizată pentru a-ți facilita viața de zi cu zi. Nu ezita să te inspiri din ideile prezentate mai sus și să aplici soluțiile care se potrivesc nevoilor și spațiului tău. O casă bine organizată este cheia unei vieți fără stres și haos.

adelaparvu.com