Mese Horeca pentru exterior – cea mai buna alegere

In sezonul cald, suntem mai mult orientati catre amenajarea spatiului exterior, daca locuim la casa. Daca detii un restaurant sau un pub cu terasa, de asemenea, incepi sa aranjezi spatiul respectiv (exterior) incat sa fie cat mai estetic si cat mai la punct cu noile tendinte.

Atunci cand ne gandim la a servi ceva in aer liber, suntem cu totii de acord ca pentru ca o masa sa fie reusita si conteaza foarte mult confortul de care se bucura toti participantii la masa.

Pentru a putea sa alegi o masa buna, este necesar sa iti iei rolul de cumparator in serios si sa alegi informat. O masa Horeca pentru exterior este o alegere destul de buna, dar trebuie si aceasta facuta destul de atent, pentru a se potrivi cat mai bine nevoilor tale.

Cum poti alege cea mai buna masa Horeca

Tipul de masa pe care il vei alege va varia in functie de modul in care vrei sa o folosesti. Este necesar sa te gandesti: imi doresc o masa de gradina pentru relaxare, pentru socializare, pentru copii sau pentru a servi o masa cu prietenii.

Daca vrei ca gradina sa devina un spatiu de socializare pentru mai multe persoane, dar nu vrei sa servesti o masa acolo, poti opta pentru o masa de gradina tip masa de cafea. Aceasta va fi mai joasa, ideala pentru a instala in jurul ei o canapea de gradina.

Atunci cand masuram lungimea mesei de gradina, ne referim la lungimea blatului, deoarece aceasta este suprafata de care te vei folosi. Totusi, pentru a usura cautarea oricarui cumparator, producatorii aleg ca exprime lungimea sau dimensiunea unei mese de gradina, in functie de cate persoane vor putea sta asezate confortabil la masa.

Materialul este un alt aspect important de luat in calcul cand facem o astfel de achizitie.

Mesele confectionate din ratan natural sau sintetic este un material utilizat adesea pentru mesele Horeca pentru exterior. Trebuie sa stii ca 99% dintre mesele din ratan de pe piata sunt fabricate din material sintetic, impletit in asa fel incat sa para natural. Totusi, acesta este mult mai rezistent decat varianta naturala.

Pentru o masa Horeca de gradina durabila, cu un aspect natural, lemnul de tec este o alegere foarte buna.

Lemnul de tec este un lemn de esenta tare, care are un continut de uleiuri naturale ridicat, facandu-l mai rezistent la apa, astfel nu va crapa, nu se va coji si nu va deveni sfaramicios.

Daca vrei o masa de gradina care sa nu de cojeasca, sa nu putrezeasca si practic sa nu poata fi distrusa de conditiile de vreme, o masa Horeca de gradina cu blat din beton este o alegere foarte buna. Este unul din cele mai longevive si durabile materiale descoperite de om si poate fi foarte estetic intr-o gradina.

Aluminiul vopsit este o alegere foarte buna pentru gradina, deoarece poate rezista foarte bine la conditii de vreme neprielnice. Finisajul ofera o suprafata rezistenta la zgarieturi si rugina, precum si la efectul de decolorare al razelor UV.

Inoxul este un material greu, ceea ce il face foarte puternic si durabil. Cu siguranta masa ta Horeca de gradina din otel nu va fi suflata de vant. De asemenea, este un material rezistent la rugina, ceea ce inseamna ca nu este necesar sa muti masa in garaj sau in alt loc in sezonul rece.

Asadar, mesele Horeca pentru exterior sunt o alegere foarte buna atata vreme cat esti atent la materialul pe care il alegi si la scopul acesteia.