Videochatul mi-a indeplinit toate dorintele

La fel ca voi, sunt o femeie care isi doreste multe de la viata. De la o situatie financiara buna pana la cea mai frumoasa imbracaminte si cele mai frumoase bijuterii. Desigur, daca nu ne-am nascut cu totii privilegiati si nici cu vreo stea in frunte nu avem foarte multe lucruri la care sa speram.

12-26-44-6E drept, daca muncim indeajuns de mult, le vom avea pentru noi si nu va trebui sa le asteptam de la altcineva. Mie nu mi- a placut niciodata sa cer astfel ca am crescut determinate sa imi castig singura banii. Asa ca am decis sa mai raman in casa parintilor pentru inca ceva timp, dupa ce am terminat facultatea, angajandu-ma. O vreme am dus o viata foarte confortabila, pana cand parintii au devenit plictisitori si imi cereau explicatii pentru toate lucrurile pe care le faceam si la un moment dat imi ajunsese. Am hotarat sa ma mut singura nestiind de cati bani voi avea, de fapt nevoie. A trecut prima luna in care am avut un soc cand am vazut cat de mult costa intretinerea unei garsoniere si mi-am data seama ca am doar doua optiuni –  sa ma intorc la parintii mei sau sa ma angajez in alta parte, undeva unde sa castig mai multi bani.

Am scos din lista parintii mei, pentru ca nu aveam de gand sa ma intorc cu coada intre picioare sa le cer permisiunea de a reveni acasa. Nu. Am hotarat sa caut un alt loc de munca pentru mine, pentru a ma putea descurca mai usor. Astfel am ajuns sa lucrez ca model de vidoechat de acasa si, sincer, niciodata nu mi-a mers atat de bine. M-am mutat din garsoniera, pentru ca acum imi pot permite un apartamant si sper ca in curand voi putea sa aplic pentru un credit pentru a-mi cumpara casa mea.

Nu m-as fi asteptat, cand am plecat de acasa, sa am un asemenea parcurs surprinzator, insa toto ce pot sa spun este ca sunt recunoscatoare soartei ca mi-a dat sansa sa ma descurs singura si sa imi reuseasca. Sunt  o fire independeta, si va indemn si pe voi, fetelor sa va asumati feminitatea si independent si in felul acesta va veti descoperi si jumatatea perfecta.

Eu tocmai m-am casatorit, vara trecuta si pot sa spun ca sunt mandra de faptul ca castig la fel de mult ca si sotul meu, astfel nimeni nu va fi discriminat in vreun fel, pot acum doar sa ma gandesc la ce viata frumoasa vor avea copii nostri, facand parte dintr-o familie echilibrata ca a a mea.

Nu spun ca e necesar sa fii model de videochat ca sa reusesti, spun doar ca trebuie sa fii suficient de motivata sa iti indeplinesti visele incat sa munceti pana la epuizare, ca sa ajungi acolo unde iti doresti. Nu astepta sa fii intretinuta,  faptul ca faci ceva singura, este o satisfactie mult mai mare decat satisfactia de a primi un card nelimitat.   Ai suficienta incredere in tine, pentru ca poti sa faciorice iti doresti, atat timp cat iti doresti destul de tare.